Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 10:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě vaporizery-cbd.cz, se sídlem Jaselská 607/1 Mladá Boleslav 29301, IČ 06789285., zapsaná u Městskéh soudu v Mladé Boleslavi (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín, Firma DPD se sídlem v Praze, Sklik se sídlem v Praze, Google Addwords se sídlem v Anglii, Zboží.cz se sídlem v Praze
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kratom: zázračná superpotravina, nebo nebezpečná droga? 
27.07.2021
Kratom: zázračná superpotravina, nebo nebezpečná droga? 
Kratom – zázračná bylina, která vaše problémy může vyřešit jako mávnutím kouzelného proutku. Ovšem pozor. Stejně jako všechno ostatní, i kratom má svá... číst celé
Sativa vs. Indica
23.05.2021
Sativa vs. Indica
Konopí indické versus konopí seté. Víte, jak se liší? číst celé
Jak správně dávkovat CBD?
26.04.2021
Jak správně dávkovat CBD?
Přečtěte si, jak správně dávkovat CBD a naučte se spočítat, kolik CBD je „tak akorát“.  číst celé
Marihuana versus konopí. Jaký je mezi nimi rozdíl?
25.02.2021
Marihuana versus konopí. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Konopí versus marihuana. Je mezi nimi vůbec nějaký rozdíl? Ano i ne. Přečtěte si, v čem se tyto pojmy liší – a také co mají společného. číst celé
Nepropásněte novinky, slevy a akce
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
 
 2018 @ vaporizery-cbd.cz - Všechna práva vyhrazena.
Adresa provozovny

  Jaselská 607/1, Mladá Boleslav 

Zákaznická podpora
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 10:00 - 17:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.